ΙατρείοΣτο ιατρείο μας χρησιμοποιούνται ψηφιακές απεικονιστικές μέθοδοι που διευκολύνουν στη διάγνωση των νόσων του στόματος, ελαχιστοποιούν την έκθεση του ασθενή στην ακτινοβολία και τον χρόνο αναμονής του.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι υψηλών προδιαγραφών και μας βοηθούν να δημιουργήσουμε αποκαταστάσεις υψηλής αισθητικής απόδοσης και αντοχής.

Το σύστημα φωτογράφησης που εφαρμόζεται διευκολύνει την επικοινωνία μας με το εργαστήριο και στην ικανοποίηση των αισθητικών αναγκών των ασθενών μας

Το σύστημα επανάκλησης και επανεξέτασης των ασθενών  μας επιτρέπει να ελέγχουμε τη σταθερή πορεία των περιστατικών μας στο χρόνο και να προλαμβάνουμε πιθανές φθορές και υποτροπές.. Επίσης, με ενημερωτικές εκδηλώσεις εστιάζουμε στην επιμόρφωση του κοινού με έμφαση στην πρόληψη και στην έγκαιρη διάγνωση των νόσων του στόματος.

Το ιατρείο μας συνεργάζεται με εξειδικευμένους οδοντιάτρους και ιατρούς με σκοπό την πιο ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των ασθενών μας. Η συνεργασία για παράδειγμα με Ιατρό-ΩΡΛ σε θέματα όπως η ορθοδοντική θεραπεία, η στοματική αναπνοή και η κακοσμία στόματος είναι σημαντική. Το ιατρείο μας συνεργάζεται επίσης με στοματολόγο, διαιτολόγο, ψυχολόγο και πλαστικό χειρουργό

Τέλος, το ιατρείο μας λειτουργεί με όλες τις  σύγχρονες μεθόδους  απολύμανσης και αποστείρωσης  ( λουτρά υπερήχων, σακουλοποίηση, κλιβανισμός, μεμβράνες κάλυψης επιφανειών,  κλπ)

01.jpg02.jpg03.jpg04.jpg05.jpg06.jpg07.jpg08.jpg09.jpg10.jpg11.jpg12.jpg13.jpg14.jpg15.jpg

Επικοινωνία

Εξειδικευμένη οδοντιατρική φροντίδα
Όλγας 35 και Γούναρη 137
Γλυφάδα, Τ.Κ. 165 61
Τηλ.: (+30) 694 853 2887
EmailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.